Endpoint Security

Een meerlaagse endpoint security plan kan helpen je cyber-beveiliging te verbeteren en risico’s beter te beperken dan het beheren van meerdere stand-alone beveiligingsoplossingen. Dit doe ik door apparaten op te nemen in je Zero Trust-architectuur met Microsoft Intune en Azure Active Directory, waardoor device security en compliance worden gecentraliseerd. Zo zorgen we er samen voor dat je klaar bent voor de cyberdreigingen van vandaag, maar ook in de toekomst!
Services

Security Baselines

Security Baselines zijn vooraf geconfigureerde beveiligingsinstellingen, aanbevolen door de Microsoft-beveiligingsteams. Dit is jouw startpunt en fundament voor een veiligere Moderne werkplek. Het helpt je gebruikers en apparaten te beveiligen en te beschermen vanuit een gecentraliseerde oplossing voor het beheer van mobiele apparaten.

Identity Governance

Azure AD Identity Governance is onmisbaar als het gaat om het efficiënt en veilig beheren van identiteiten door ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste toegang hebben tot de juiste bronnen. Dit doen we door het implementeren van Azure AD Privileged Identity Management (PIM), Entitlement Management, en Access Reviews.

Azure MFA

Multi-factor authenticatie (MFA) is een van de beste manieren om je identiteit te beschermen in een mobile-first, cloud-first wereld. MFA helpt de toegang tot gegevens en applicaties te beveiligen terwijl wordt voldaan aan de vraag van gebruikers naar een eenvoudig aanmeldproces. Laat je adviseren en helpen bij het implementeren van Azure MFA.

Threat Discovery

Ik implementeer Microsoft Defender for Endpoint om aanvallen en bedreigingen zoals ransomware snel te stoppen. Zo Detecteer en voorkom je aanvallen op verschillende workloads met ingebouwde Extended Detection and Response (XDR). Defender for Endpoint integreerd  ook met oplossingen zoals Microsoft Defender for Cloud, Defender for Office en Defender for Identity.

Passwordless

 Wat is jouw excuus voor wachtwoorden? Beveilig identiteiten door veiligere authenticatiemethoden te gebruiken, zoals FIDO2-beveiligingssleutels, Windows Hello for Business en phone sign-in. Bovendien zal dit de gebruikerservaring verbeteren en de langetermijnkosten te verlagen.

 

Zero touch deployment

Het uitrollen van Windows of een ander besturingssysteem kan een complex proces zijn. Ik ontwerp en implementeer Windows Autopilot voor je organisatie. Het is de toekomst voor het uitrollen van apparaten en het stelt je in staat om de apparaten vooraf te configureren en in te stellen, zonder dat er een (on-premises) infrastructuur aanwezig is.

  

Information Protection

Ontdek, classificeer en bescherm gevoelige informatie en voorkom gegevensverlies met Microsoft Purview Information Protection. Bescherm data in Office-apps op verschillende platforms en apparaten, versleutel e-mailberichten en bijlagen en voorkom het per ongeluk delen van gevoelige informatie (intern of extern).

 

Conditional Access

Voorwaardelijke toegang is een van de krachtigste beveiligingsfuncties van Microsoft. Het biedt veilige toegang tot gegevens doordat je controle-regels kunt maken die bepalen hoe een gebruiker zich verifieert bij Microsoft 365 en of deze zich aan bepaalde voorwaarden moet houden met behulp van identiteitsgestuurde signalen.

Device Management

Microsoft Intune is de cloudgebaseerde oplossing voor het beveiligen en beheren van mobiele apparaten. Eén centrale plek om alle Endpoints binnen je bedrijf te beheren voor zowel Company Owned als Bring Your Own Device devices, waarbij alle bedrijfsgegevens goed beschermd zijn.

Contact

Stuur een e-mail of maak een afspraak

Begin nu

Ontdek de mogelijkheden van werken in de cloud. Ik help je graag om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een Moderne Werkplek strategie en Roadmap die daarbij passen.