Een nieuw tijdperk

We gaan een nieuw tijdperk van werken in waarin je werkt waar je wilt en wanneer je wilt. Je neemt je eigen device mee (BYOD), opereert vanuit een hybride model en bewaart al je werk in de cloud. Om concurrerend te blijven en voorop te blijven lopen, zullen leiders deze verschuiving moeten omarmen en investeren in nieuwe technologie die veilig samenwerking in de cloud mogelijk maakt.

“Work is what you do, not a place you go”
Modern Work

Moderne werkplek

Geef je team een werkplek werkplek die de productiviteit en gebruikerservaring verbetert en tegelijkertijd de complexiteit en kosten vermindert. Stimuleer bedrijfsbrede transformatie door gebruik te maken van de nieuwste Microsoft-technologieën.

Top-notch Cyber security

Voorkom datalekken en bescherm je bedrijf tegen geavanceerde bedreigingen en zero-day-aanvallen. Veilig hybride werken op afstand via Zero Trust.

Insights and reports

Monitor apparaat conditie en activiteiten van alle apparaten in je organisatie met Microsoft Intune.

Over

Moderne Werkplek

De moderne werkplek stimuleer samenwerken tussen werknemers, is altijd up-to-date en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. De Moderne Werkplek betekent werken waar je maar wilt, met elk device en op elk platform. Flexibiliteit ten top!
Ik help je om het potentieel van Microsoft-cloudtechnologieën volledig te benutten en een naadloze overgang naar een moderne werkplek tot stand te brengen.

Cloud Journey

Hoe?

Alle cloudtrajecten beginnen met een solide plan en toewijding om bedrijfsapplicaties en -processen te moderniseren. Jouw reis naar de moderne werkplek begint vandaag.

Cloud Readiness Assessments

Een cloud readiness assessment biedt een organisatie de helderheid van visie en een roadmap die nodig is om de cloud succesvol te adopteren.

Cloud Workplace

Ik ontwerp en implementeer je cloudwerkplek met behulp van Microsoft 365 en Microsoft Intune, een krachtige cloudgebaseerde device management oplossing.

Security Solutions

We zorgen ervoor dat je organisatie voldoet aan de huidige hoge beveiligingsnormen door Microsoft 365 te gebruiken om je beveiligingspostuur te versterken.

Waarom

Benadering van een moderne werkplek

De Moderne Werkplek wordt mogelijk gemaakt door de mobile-first, cloud-first aanpak van Microsoft en de basis wordt gevormd door Microsoft 365. Deze Microsoft suite biedt de belangrijkste tools om een veilige en goed beheerbare werkplek in te richten. Ik help je migreren van je legacy werkplek naar Microsoft 365 en nemen de mens als uitgangspunt. Uiteindelijk bepalen je medewerkers hoe ze willen werken in dit nieuwe tijdperk. Bovendien geloof ik dat een Moderne Werkplek zorgt voor medewerkerstevredenheid, beter teamwerk, betere communicatie en verhoogde productiviteit.

Any device

Ik geloof dat een mobile-first, cloud first-wereld betekent dat elk apparaat jouw apparaat kan worden.

Any place

Ik geloof ook dat de moderne werkplek een omgeving is die gebruiksgemak en toegang tot informatie bevordert en mensen in staat stelt hun werk gedaan te krijgen! Werk is wat je doet, niet een plek waar je naartoe gaat.

Contact

Stuur een e-mail of maak direct een afspraak.

Begin nu

Ontdek de mogelijkheden van werken in de cloud. Ik help je graag om je bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een Moderne Werkplek strategie en Roadmap die daarbij passen.