“Mijn naam is Oktay Sari en ik woon in Hoofddorp. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen, een hamster en een hond genaamd Lucy. Ik houd ervan om een goed boek te lezen, lekker te BBQ-en en te genieten van een heerlijk ambachtelijk biertje met vrienden en familie. De kleine dingen in het leven zijn voor mij het belangrijkst.”

Oktay is sinds 1997 werkzaam als IT-specialist en heeft in de loop der jaren diverse rollen vervuld.

Hij is een gepassioneerde professional, communicatief vaardig, pragmatisch en pakt dingen snel op. Een teamspeler maar ook zelfstandig genoeg om projecten tot een goed einde te brengen. Niet bang om vragen te stellen en kritisch waar nodig. Hij is resultaatgericht en zijn brede kennis maakt hem op vele fronten inzetbaar.

Hij heeft ervaring opgedaan binnen grote en complexe organisaties en is een trusted advisor voor klanten. Als consultant slaat hij een brug tussen de business en werkbare Cloud oplossingen.

Oktay heeft zich de afgelopen 8+ jaar meer gespecialiseerd richting Security en heeft zich ontwikkeld tot expert op het gebied van Endpoint management en Microsoft Intune. Door zijn senioriteit en ervaring weet hij het team mee te krijgen naar een hoger volwassenheidsniveau.

Hij werd in 2019 en 2020 beloond met de Windows Insider MVP-nominatie. Later in 2022 werd hij opnieuw beloond met de Microsoft Most Valuable Professional (MVP)-prijs in de categorie Enterprise Mobility voor zijn bijdrage aan de gemeenschap en zijn thought leadership.

Microsoft over becoming an MVP

“The MVP Award is a global program of recognized technology experts and community leaders who actively support technical communities through unique, innovative, and consistent knowledge sharing. These community leaders actively contribute to support the developer and IT Pro communities worldwide, helping them learn, build, and use our products. Learn below what the Microsoft MVP Program seeks for recognition of future community leaders.”

Microsoft Most Valuable Professional

Contact

Stuur een e-mail of maak een afspraak

Begin nu

Ontdek de mogelijkheden van werken in de cloud. Ik help je graag om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een Moderne Werkplek strategie en Roadmap die daarbij passen.