Wat ik doe

AllThingsCloud maakt de transitie naar de cloud en moderne werkplek simpel, en verbeterd de werkervaring van medewerkers.
Ik help bedrijven hun cloudbehoeften te identificeren en het maximale uit Microsoft 365 te halen.

You will never be ready. Just start! 

Service

Technologieën voor de

Moderne Werkplek

Ik focus vooral op cloud enablement en help organisaties bij het adopteren van cloud. Ik ontwerp en implementeer een moderne werkplek waarbij medewerkers makkelijker communiceren en informatie delen, intern en extern. Veilig, overal en altijd. Van architectuur tot uitvoering.

Cloud Readiness Assessments

Een Cloud Readiness Assessment is een essentiële eerste stap en geeft een duidelijk inzicht in wat er moet gebeuren voor een naadloze overgang naar de cloud. We beginnen met workshops, waar we je huidige omgeving goed in kaart brengen. Vervolgens ontwikkelen we een roadmap en implementatieplan. De volgende stappen omvatten een pilot en ten slotte een soepele migratie naar de cloud.

Azure Active Directory

Azure Active Directory is het hart van de Moderne werkplek. Door de integratie tussen Azure AD en Microsoft Intune kunnen we snel toegangscontroles implementeren om de beveiliging te versterken. Denk aan bijvoorbeeld regels voor voorwaardelijke toegang (conditional access) om ervoor te zorgen dat apparaten voldoen aan het beveiligingsbeleid voordat je toegang verleent.

Microsoft Intune

Microsoft Intune is een cloudgebaseerde oplossing voor het beheren van mobiele apparaten zoals iOS, Android en de moderne werkplek op basis van Windows 11. Met Microsoft Intune kan je de onder andere apps installeren, en configuratieprofielen voor beveiliging, apparaatconfiguratie, naleving en voorwaardelijke toegang toepassen. Microsoft Intune stelt eindgebruikers in staat om veilig te werken, ongeacht de locatie of apparaat.

 

Bring Your Own Device (BYOD)

Microsoft Intune biedt Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) oplossingen. MAM verschilt van MDM omdat het geen controle over het apparaat nodig heeft. Met Microsoft Intune kan je eenvoudig apparaten beheren op de meest populaire platformen zonder de privacy van eindgebruikers uit het oog te verliezen. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om selectief bedrijfsgegevens te wissen zonder ooit persoonlijke gegevens aan te raken.

Information Protection

Controle houden over gevoelige informatie is al moeilijk genoeg en met BYOD-apparaten zijn de uitdagingen zelfs nog complexer. Microsoft Purview Information Protection helpt data  in Office-apps op verschillende platforms en apparaten te beschermen en kan zelfs e-mailberichten en bijgevoegde documenten versleutelen. Gecombineerd met Purview Data Loss Prevention (DLP) kan je ook het onbedoeld delen van gevoelige informatie (intern of extern) voorkomen.

Zero Trust Security strategy

Zero trust is geen dienst of tool wat je even aanzet. Het is een strategie. Met Zero Trust bescherm je jouw organisatie tegen de cyberdreigingen van de toekomst. De Zero Trust-principes van Microsoft zijn gebaseerd op: Verify explicitly, Use Least privileged access en Assume breach. Zero Trust elimineert het concept van vertrouwen op basis van netwerklocatie (achter de firewall) en leert ons “nooit te vertrouwen en altijd te verifiëren”.

Contact

Stuur een e-mail of maak een afspraak

Begin nu

Ontdek de mogelijkheden van werken in de cloud. Ik help je graag om je bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een Moderne Werkplek strategie en Roadmap die daarbij passen.